KitchenAid olasztésztakészítő robotgéphez 5KSMPEXTA

99 .990 Ft

* A robotgép nem tartozéka a csomagnak

TÉSZTAFORMÁZÓ 5KSMPEXTA

Csak csatlakoztassa a robotgép által meghajtott többcélú tartozékfejhez. Eredeti, friss házitészta készítése gyorsan és könnyen a semmiből.

Leírás

Egy tartozék. Hat tésztaforma.

A kreativitásnak gyakran pontos formája van…ahogy a tésztának is! A professzionális eredményekhez tetszés szerint vágja fel és készítse el a rövidtésztát.

Spagetti vágó

Valószínűleg a legikonikusabb tészta A tökéletes spagetti elkészítéséhez állítsa 10-es fokozatra a KitchenAid robotgép sebességét

Bucatini vágó

Ez a tészta számos finom szósz pótolhatatlan tartozéka. A tökéletes bucatini elkészítéséhez állítsa 10-es fokozatra a KitchenAid robotgép sebességét

Rigatoni vágó

A rigatoni tészta számos kreatív ételnél tölt be főszerepet. Ezért jobb, ha tökéletesre sikerül. A hibátlan végeredményhez állítsa 6-os fokozatra a KitchenAid robotgép sebességét

Fusilli vágó

A fusilli különböző recepteknek nemcsak gyönyörű, hanem finom alkotórésze is. A csodálatos fusilli elkészítéséhez állítsa 2-es és 4-es fokozatra a KitchenAid robotgép sebességét.

Nagy makaróni vágó

Ez a tészta valószínűleg a paradicsomszósz legjobb barátja. Ugyanakkor számos más receptben is szerepel! Ehhez állítsa 6-os fokozatra a KitchenAid robotgép sebességét.

Kis makaróni vágó

Egy tál finom kis makaróniról álmodik finom szósszal és parmezán sajttal? Ne álmodjon tovább: állítsa 6-os fokozatra a KitchenAid robotgép sebességét és készítse el!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.