Kitchenaid Artisan robotgép 6,6l

399 .990 Ft

Ez a megújult, nagy teljesítményű KitchenAid robotgép. Nagy teljesítményű, ugyanakkor csendes motorjának köszönhetően a gyakori és nagyobb igénybevételt jelentő műveletek között érzi magát igazán elemében.

Cikkszám: 5KSM70JPX Kategóriák: ,

Leírás

Ez a megújult, nagy teljesítményű KitchenAid robotgép másfélszer nagyobb tálban mért teljesítményre képes, mint az 5KPM5 modell.  Nagy teljesítményű, ugyanakkor csendes motorjának köszönhetően a gyakori és nagyobb igénybevételt jelentő műveletek között érzi magát igazán elemében, legyen szó akár nagykonyhai alkalmazásról.

Rendkívüli erejét könnyedén kordában tarthatja, hiszen 11 különböző sebességfokozattal rendelkezik, így pontosan szabályozhatjuk a keverés gyorsaságát. Ezek között megtalálja az új, „összeforgatási” fokozatot, mely a kézi hajtogatást imitálja, amikor kényes összetevőkkel dolgozik. Gyengéd indítás révén pedig elkerülheti, hogy a hozzávalók kifröccsenjenek a tálból.

Eredeti bolygóműves mozgásának köszönhetően 67 ponton érintkezik a 6,6 literes szálcsiszolt, rozsdamentes acél tállal, mellyel biztosítja az alapos és gyors keverést.

Ez a robotgép fém habverővel, ezüst bevonattal ellátott spirális dagasztókarral, és lapos krémkeverővel áll a szenvedélyes alkotók szolgálatára, hogy hatékonyan és hosszú távon készíthesse el kedvenc receptjeit!

Ráadásul egyszerűen csatlakoztatható adaptereinek köszönhetően tovább növelheti az elkészíthető ételek repertoárját: az ízletes falafeltől az autentikus olasz tésztáig bármit megalkothat!

A merész álmok eléréséhez elengedhetetlen a fontos mérföldkövek megtervezése, melynek első állomása lehet ez az új KitchenAid nagy teljesítményű 6,6 literes emelőkaros robotgép. Minden meg van benne, ami az erőt és a kreativitást igénylő konyhai manőverekhez szükséges!

További információk

Szín

Ezüst, Fehér, Onyx fekete, Piros

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.