Kitchenaid Artisan robotgép 5,6l

339 .990 Ft

KitchenAid Artisan 5,6 literes emelőkaros robotgép, elegáns, letisztult forma, emelőkaros kialakítás és 3 ponton rögzített keverőtál.

Cikkszám: 5KSM60SPX Kategóriák: ,

Leírás

A KitchenAid Artisan 5,6 literes emelőkaros robotgép kívül-belül figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül, melynek köszönhetően a tálban mért teljesítménye másfélszer nagyobb, mint az 5KPM5 modellé*. A legerősebb otthoni emelőkaros robotgép ezzel lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségekkel és sűrűbb összetevőkkel is magabiztosan dolgozhasson!

Az elegáns, letisztult forma mellé a fém anyaghasználatnak és a precíz összeszerelésnek köszönhetően rendkívüli erő és stabilitás párosul. A prémium minőséget tovább fokozza, hogy fő tartozékai közül a habverő anyaga rozsdamentes acél, míg a dagasztókar és a krémkeverő is ezüstbevonattal van ellátva.

Emelőkaros kialakítás és a 3 ponton rögzített keverőtál biztos és konzisztens működést tesz lehetővé!

Mostantól nagyobb fokú irányítást ad a felhasználója kezébe, hiszen a rendelkezésre álló 11 sebességfokozat közül még pontosabban állíthatjuk be a keverés gyorsaságát. A keverés erejét ráadásul teljesítményveszteség nélkül élvezhetjük, mivel a tartozékot meghajtó motor közvetlenül a gépfejben található. Garantálva ezzel a gyors és alapos habverést, dagasztást, krémkeverést és pürésítést!

A hatékonyság érdekében ez a modell is eredeti bolygóműves mozgatással keveri össze a hozzávalókat, mely során 67 ponton érinti a tálat. A nagy, 5,6 literes tál kellő kapacitást biztosít a számunkra, hogy kötöttségek nélkül, nagy mennyiségeket készíthessünk. Lehető téve akár 3,7 kg kenyértészta** dagasztását, vagy 13 tucat aprósüteményhez való tészta keverését, esetleg 3,2 kg burgonya pürésítését (további részletek a lenti kapacitás táblázatban).

Nyisson a fordulatokban gazdag, inspiráló színek és formák világára! Csatlakoztatható, külön megvásárolható adapterekkel – mint például tésztanyújtó, szalagvágó, húsdaráló, vagy épp a fagylaltkészítő) még tovább bővíthetjük magunk és a gép kulináris képességeit!

További információk

Szín

Ezüst, Mandulakrém, Matt fekete, Piros, Pisztácia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.